CRDP në media

15 Shtator 2015 – Mbrojta e dëshmitarve sfidë për institucionet e drejtësisë

15 Shtator 2015 – Kosovë, sistemi i drejtësisë nuk mbron dëshmitarët

15 Shtator 2015 – Kosovë: ‘Nuk ka besim’ në skemën e mbrojtjes së dëshmitarëve

15 Shtator 2015 – QHDP: Mbrojtja e dëshmitarëve të jetë prioritet

15 Shtator 2015 – Publikohet hulumtimi për mbrojtjen e dëshmitarëve në Kosovë

30 Korrik 2014 – QHDP përkrah deklaratën e ambasadorit Wiliamson

30 Korrik 2014 – FAMILJET E VIKTIMAVE, RREZIK PËR VAZHDIMIN E PLAGËVE TË PATRAJTUARA

30 Korrik 2014 – Familjet e viktimave civile në Mitrovicë, rrezik për vazhdimin e plagëve të patrajtuara

30 Korrik 2014 – FAMILJET E VIKTIMAVE CIVILE NË MITROVICË, RREZIK PËR VAZHDIMIN E PLAGËVE TË PATRAJTUARA

30 Korrik 2014 – QHDP përkrah deklaratën e ambasadorit Wiliamson

30 Korrik 2014 – QHDP përkrah deklaratën e ambasadorit Wiliamson

03 Qershor 2013 – Të Pagjeturit Është Tema

17 Maj 2013 – Ballafaqimi me të kaluarën nuk është i lehtë

17 Maj 2013 – Kriminelët në Serbi, viktimat në Kosovë

17 Maj 2013 – Ballafaqimi me të kaluarën nuk është i lehtë

17 Maj 2013 – Serbia nuk paguan dëme lufte

12 Janar 2013 – Nora Ahmetaj dhe Haki Kasumi per viktimat e harrueme

10 Janar 2013 – 13 vjet pas luftës, kosovarët vuajnë ende sindromin post traumatic

10 Janar 2013 – Familjarët e të pagjeturve në varfëri të skajshme

14 Nëntor 2011 – Çka është  “E drejta tranzicionale”?

05 Dhjetor 2010 – Gazeta Lajm përmend CRDP-në.